1 februari 2022

Zaalvoetbaltoernooi Middenbouw

Op zaterdag 22 januari werd er een toernooi georganiseerd voor de eerste teams van O13 en de O14 en voor de O15 en de O16. In de vroege ochtenduren lieten de O13- en O14-spelers hun skills in de zaal zien. Daarna speelden de O15 en de O16 een mix toernooi. Het was even wennen aan de ondergrond en aan de plofbal, maar na verloop van tijd zagen we de ene mooi actie na de andere. Daoud, van de Onder 15 begon voortvarend, net als Tijmen die een weergaloze panna gaf, waar vervolgens ook nog een goal uit kwam. Functioneel en schitterend tegelijk.

De teams die de finale mochten spelen waren snel bekend. Met de Champions League hymne die uit de speakers galde, kwamen de teams het veld op.
Uiteindelijk werd de finale beslist door Djimairo, die een vrije trap hard binnenschoot. Djimairo werd verkozen tot beste speler van het toernooi, net voor de onopvallend goeie Milan.

Al met al was het een geslaagde ochtend, waarin de spelers weer een stapje in hun ontwikkeling hebben gemaakt. Maar bovenal hebben ze veel voetbalplezier gehad.

De trainers van de O13-1, O14-1, O15-1 en de O16-1.