Vrienden van Excelsior Maassluis

De vriendenclub van Excelsior M bestaat al ruim 25 jaar. De leden van de Vrienden betalen jaarlijks minimaal een bijdrage van € 50,00.
Met de bijeengebrachte gelden worden met zeer grote regelmaat projecten gerealiseerd die de gehele vereniging ten goede komen. Enkele voorbeelden zijn: renovatie kleedkamers, nieuwe omroepinstallatie, aanleg terras zijkant kantine, vernieuwing interieur kantine, nieuw kassasysteem, lichtinstallatie trainings-accomodatie, vervanging verwarmingsketel en ga zo maar door. Dit zijn altijd projecten die uit de normale inkomsten van de vereniging niet of nauwelijks kunnen worden gerealiseerd.

De Vrienden halen grote voldoening uit het feit dat deze resultaten mede worden behaald door de gelden die zij jaarlijks met elkaar bijeen brengen.
De namen van de Vrienden circuleren tijdens alle activiteiten die op het complex plaatsvinden altijd op het televisie-scherm dat in de kantine hangt.

Momenteel bestaat onze Vriendenclub uit ruim 100 Vrienden en uiteraard zouden wij graag willen groeien naar ruim 150 leden. Nieuwe Vrienden zijn derhalve zeer welkom. Als u denkt dat u potentiële Vrienden zou kunnen interesseren voor onze club, dan houden wij ons van harte aanbevolen.
U kunt zich aanmelden als Vriend bij één van onderstaande bestuursleden. U krijgt er zomaar ruim 100 Vrienden bij.

Met sportgroeten,
Henny Breevaart 010-5912127
Dick van der Kooij 06-43604216
Peet Pieters 010-5990723