Home
Activiteiten
Leden
Sponsoring
Lid worden
Contact

Sponsormogelijkheden Excelsior Maassluis

Naast het lidmaatschap van Stichting Businessclub Excelsior Maassluis zijn er ook een aantal andere sponsormogelijkheden waar u als bedrijf gebruik van kunt maken.

Bekijk de mogelijkheden hieronder (alle prijzen zijn exclusief BTW).

Meshdoek

Meshdoeken zijn wind doorlatende reclamedoeken, waarop jij als bedrijf je logo of een andere boodschap kunt plaatsen. De meshdoeken worden veel gezien door de bezoekers van ons sportpark en de televisiekijkers van de wedstrijden van ons eerste elftal op FOX Sports.

Publiek Bereik
Bezoekers sportpark +7.500 per maand
Kijkers Fox Sports +20.000 per maand

De kosten voor een meshdoek zijn €62,50 per vierkante meter.  In dit bedrag zijn de productiekosten inbegrepen, de contractduur is 3 jaar met automatische verlenging en een opzegtermijn van 3 maanden.

Reclamebord

Reclameborden zijn borden met een hoogte van 76 cm, waarop jij als bedrijf je logo of een andere boodschap kunt plaatsen. De reclameborden hebben verschillende lengtes en worden veel gezien door de bezoekers van ons sportpark en de televisiekijkers van de wedstrijden van ons eerste elftal op FOX Sports.

Publiek Bereik
Bezoekers sportpark +7.500 per maand
Kijkers Fox Sports +20.000 per maand

De kosten voor een reclamebord zijn €100 per strekkende meter.  In dit bedrag zijn de productiekosten inbegrepen, de contractduur is 3 jaar.

LED Scorebord

Je kunt er ook voor kiezen om een reclameboodschap op het grote LED Scorebord te plaatsen. Het scorebord heeft een grootte van 4 bij 4 meter en is niet te missen door bezoekers van ons sportcomplex. Daarnaast is er de mogelijkheid om een boodschap rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal op het scorebord te plaatsen.

Publiek Bereik
Bezoekers sportpark +7.500 per maand
Kijkers Fox Sports +20.000 per maand

De kosten voor een reclameboodschap op het scorebord zijn €25 per wedstrijddag of €400 per seizoen (17 wedstrijden).

Sitebanners

De website van Excelsior Maassluis wordt maandelijks door vele duizenden mensen bezocht. Met deze bezoekersaantallen is het plaatsen van een banner op de website een interessante manier om uw reclameboodschap te verspreiden. Er zijn verschillende plaatsen op de website waar u een banner kunt plaatsen.

Tarieven van sitebanners

Locatie banner Views per maand Prijs tot 1 juli 2019
Homepage 20.000 €250
Programma 7.500 €150
Nieuwsberichten 6.000-7.500 €200
Uitslagen 1.500 €75
Footer 5.000 €100
Rabobank Banner

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande sponsormogelijkheden of wilt u misschien meer informatie? Neem dan gerust contact op met Remco Welbergen.

Remco Welbergen
Remco WelbergenCommerciële Commissie
06-10173499