Businessclub Excelsior Maassluis2020-01-07T16:11:11+01:00
Home
Activiteiten
Leden
Sponsoring
Lid worden
Contact

Businessclub Excelsior Maassluis

Welkom bij de Businessclub van voetbalvereniging Excelsior Maassluis. De Businessclub heeft tot doel de voetbalvereniging Excelsior Maassluis financieel te steunen om zodoende maximaal te presteren in de top van het amateurvoetbal. Bij thuiswedstrijden van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis ontvangen wij veel ondernemers uit de omgeving en ver daarbuiten. Daardoor kunnen wij bedrijven een uniek platform bieden om op een leuke en sportieve manier te netwerken en in contact te komen met collega-ondernemers.

Businessclub Excelsior Maassluis

Uitgelichte sponsor

 Goede koffie op het werk vormt een belangrijk deel van ons werkplezier. Logisch dus dat steeds meer bedrijven overschakelen naar een kwalitatief betere koffie. Single Estate Coffee biedt een uitstekende kop koffie met een sterk duurzaam karakter.

Koffie
Of een koffie goed is of niet hangt af van heel veel factoren. Bij Single Estate houden we deze factoren graag zelf onder controle. Vandaar dat we op onze eigen plantages de koffie koesteren vanaf het moment dat ze geplant wordt, tot het moment dat ze in uw kopje verschijnt.

Naar Single Estate Coffee