19 januari 2022

LIVEBLOG | Alles over Ajax – Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis speelt aanstaande donderdag in het kader van de achtste finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax. Via dit liveblog is al het nieuws rondom dit speciale duel te volgen.

๐Ÿ† 20ย  jan. (23.05 uur): De wedstrijd is voorbij..

ย 

๐Ÿ† 20ย  jan. (21.48 uur): Ruststand 5-0

๐Ÿ† 20ย  jan. (20.05 uur): De spelers die het vanavond moeten gaan doen..

๐Ÿ† 20ย  jan. (20.02 uur): Ook de spelers zijn gearriveerd..

๐Ÿ† 20ย  jan. (19.52 uur): De eerste beelden vanuit Amsterdam..

๐Ÿ† 20ย  jan. (18.00 uur): Fantastisch uitzwaaimoment!

๐Ÿ† 20ย  jan. (12.50 uur): Hoe volgt je de wedstrijd vanavond?

Naast dit liveblog en het twitterverslag op het officiรซle twitterkanaal van Excelsior Maassluis is het ook mogelijk om de wedstrijd op televisie te bekijken of op de radio te beluisteren. Op het open kanaal van ESPN zal het gehele bekerduel worden uitgezonden. Als je niet in de gelegenheid bent om voor de buis te zitten dan biedt WOS Radio een mooi alternatief. Tussen 20.00 uur en 23.00 uur doet de regionale zender liveverslag. Klikย hierย voor de livestream.

๐Ÿ† 20ย  jan. (11.17 uur): The road to…

Een compilatie van de tot nu toe gespeelde wedstrijden van Excelsior Maassluis in de TOTO KNVB Beker in het seizoen 2021-2022.

๐Ÿ† 20ย  jan. (09.17 uur): Reportage ESPN met Jean-Paul van Leeuwen

In aanloop naar de wedstrijd van vanavond kreeg Jean-Paul van Leeuwen bezoek van ESPN. In zijn eigen sportschool blikt de doelman vooruit op het treffen met Ajax.

๐Ÿ† 20ย  jan. (09.00 uur): It’s Matchday!

Goedemorgen Tricolores! De dag waar we lang naar hebben uitgekeken is aangebroken. Om 21.00 uur trappen Ajax en Excelsior Maassluis af in de Johan Cruijff ArenA voor de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

๐Ÿ† 19ย  jan. (21.00 uur): Nog 24 uur tot de aftrap.

Waar Excelsior Maassluis gisteren haar laatste training voor de wedstrijd afwerkte, deed Ajax dit vandaag. Op het officiรซle twitter-kanaal van de Amsterdammers richt de club zich nog even tot de Tricolores.

๐Ÿ† 19ย  jan. (18.40 uur): Voorbeschouwing Ajax – Excelsior Maassluis.

Na in de recente geschiedenis al eens tegen Heracles Almelo, PSV, sc Heerenveen en FC Emmen te hebben gespeeld zal Excelsior Maassluis na morgenavond รณรณk Ajax aan dit rijtje profclubs kunnen toevoegen. Extra speciaal is het dat de confrontatie in de Johan Cruijff ArenA zal worden gespeeld, dat beschikt over ruim 50.000 zitplaatsen. Lees hier de voorbeschouwing.

๐Ÿ† 18ย  jan. (21.40 uur): Vuurwerk tijdens de laatste training.

Onder zeer mistige omstandigheden werkte de selectie van Excelsior Maassluis de laatste training af in aanloop naar de wedstrijd van donderdag tegen Ajax. Het team van hoofdtrainer Dogan Corneille werd tijdens deze trainingssessie verrast met een prachtige vuurwerkshow.

๐Ÿ† 18ย  jan. (11.54 uur): Arbitrage.

De wedstrijd staat donderdag onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk

๐Ÿ† 18ย  jan. (09.51 uur): Uitzwaaimoment en supportersactie.

Excelsior Maassluis en Supportersverenigingย De Tricolores roepen alle jeugdleden, ouders, trainers, sponsoren, supporters, opaโ€™s, omaโ€™s en alle andere mensen met een stukje rood-wit-blauw in hun hart om donderdag om 17.45 uur te verzamelen op de parkeerplaats van Excelsior Maassluis voor een gaaf uitzwaaimoment met een mooie sfeeractie. Lees hier meer.

๐Ÿ† 17ย  jan. (19.19 uur): RTV Rijnmond blikt vooruit.

RTV Rijnmond was zaterdagmiddag aanwezig bij de training van Excelsior Maassluis voor een vooruitblik op de wedstrijd van donderdag tegen Ajax. Dogan Corneille, Jean-Paul van Leeuwen en Bram Wennekers kwamen aan het woord.

๐Ÿ† 17ย  jan. (16.30 uur): Nog 3 dagen…

Welkom bij dit liveblog. Excelsior Maassluis staat aan de vooravond van een speciale bekerontmoeting. De formatie van hoofdtrainer Dogan Corneille reist namelijk donderdag af naar de Johan Cruijff ArenA voor de bekerclash tegen Ajax. Dit betreft de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.