17 januari 2022

Supportersactie Ajax – Excelsior Maassluis

Donderdag staat er unieke wedstrijd op het programma. Het eerste elftal gaat het in de Johan Cruijff ArenA opnemen tegen Ajax. Helaas mag er door de geldende coronamaatregelen geen publiek bij zijn, maar deze historische wedstrijd willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Excelsior Maassluis en Supportersvereniging De Tricolores roept alle jeugdleden, ouders, trainers, sponsoren, supporters, opa’s, oma’s en alle andere mensen met een stukje rood-wit-blauw in hun hart om donderdag om 17.45 uur te verzamelen op de parkeerplaats van Excelsior Maassluis.

Wat is de bedoeling?
De spelersbus zal rond 18.00 uur vertrekken richting Amsterdam. Langs de Rozenlaan willen we een zo lang mogelijke sliert mensen met vlaggen, toeters en andere rood-wit-blauwe attributen creëren om de spelers te laten zien dat heel Maassluis trots is op de prestaties.

Voor de jeugdleden zorgt de supportersvereniging voor vlaggen en toeters. Heb je thuis nog rood-wit-blauwe attributen, neem die mee. Deze wedstrijd gaat de geschiedenis boeken van Excelsior Maassluis in, zorg dus dat je erbij bent.

Tot donderdag!