4 mei 2022

Wedstrijdverslagen 30 april 2022

De wat oudere leden van onze vereniging keken vroeger vol verwachting uit naar dinsdag. Op dinsdag verscheen namelijk Het Weeknieuws, het wekelijkse clubblad dat bij ieder lid op de deurmat viel. In het Weeknieuws stonden o.a. de wedstrijdverslagen van vrijwel alle senioren- en jeugdwedstrijden van die week. Die traditie is weer helemaal terug. Kom dus iedere week naar de website en geniet van alle wedstrijdverslagen!

Zwaluwen JO10-1 – Excelsior-M JO10-1 uitslag 6-10

Vandaag speelden we thuis wederom tegen Zwaluwen, waar we in Januari nog met 12-6 van wonnen.

Na de warming-up en het welbekende praatje, waarbij ik had gezegd dat we de goede lijn van de vorige wedstrijden door moesten trekken. Voor elke bal gaan, volle bak druk zetten. En zorgen dat Zwaluwen niet aan voetbal toe kan komen. Nou dat lukte zeker.

We kwamen dan ook snel op een 1-0, 2-0 en 3-0 voorsprong. Daarna maakten Zwaluwen nog wel de 3-1. Maar wij bleven voetballen, we bleven als team goed druk zetten. Wat resulteerde in nog meer hele fraaie doelpunten. De ene aanval en doelpunt was nog mooier dan de ander.

Wel scoorden Zwaluwen ook wel aantal doelpunten, dat eigenlijk wel kwam doordat wij wat makkelijk werden aan de bal en wat slapper gingen verdedigden. Maar al met al hebben jullie wel weer laten zien hoe goed jullie eigenlijk kunnen voetballen.

De jongens hebben wederom laten zien. Dat zij een team zijn, elkaar helpen. Ïk heb weer genoten van elke minuut. Grote Klasse jongens.

We kregen complimenten van de trainers en ouders van Zwaluwen voor ons combinatiespel. De trainers waren daar echt van onder de indruk. Nou dat lijkt mij een heel mooi compliment.

Leuk feitje is dat er 2 scouts van Feyenoord naar mij to kwamen. En vroegen wie Rayan was. Na een tijdje vroegen ze ook aan mij Wie Jaden G en Nour waren. Nou als je al door scouts van Feyenoord wordt gevolgd, lijkt mij dat een groot compliment.

Ik wil ook nog even Nour bedanken dat hij bij ons mee wilden doen

De doelpuntenmakers zijn.

Jayden G 5x

Rayan Al- Lalmohamedi 2x

Dodge 2x

Nour 1x