6 oktober 2021

Voorbeschouwing Spakenburg – Excelsior Maassluis

Tijdens speelronde 8 van Jack's League speelt Excelsior Maassluis aanstaande zaterdag een uitwedstrijd tegen Spakenburg. Aan de blauwe kant van sportpark De Westmaat zal de bal om 15.00 uur voor het eerste rollen. 

Voor Excelsior Maassluis zat het zaterdag sinds enkele weken een keer niet mee. Na een valse start moesten de Tricolores tegen De Treffers zien terug te komen van een 2-0 achterstand. Toen een kwartier voor het einde de aansluitingstreffer werd gescoord door invaller Dave van Delft leek een knappe comeback wederom in de maak, maar zo ver kwam het echter niet voor het team van oefenmeester Dogan Corneille en bleef het in eigen huis achter zonder punten.

Spakenburg
De start van de formatie van hoofdtrainer Eric Meijers is nog niet zo als waarschijnlijk van te voren was gewenst aan de blauwe kant van de Westmaat. De Spakenburgers behaalden uit zeven wedstrijden slechts vijf punten en hebben een doelsaldo van 12 voor en 16 tegen. De enige overwinning van het seizoen werd tijdens de vierde speelronde geboekt op GVVV. Dankzij een benutte strafschop van Floris van der Linden en een late treffer van Wimilio Vink werden de Veenendalers met 2-0 verslagen. Eerder speelde Spakenburg 2-2 tegen Jong FC Volendam 3-3 tegen tegen Kozakken Boys. Verloren werd er van Scheveningen (2-1), Katwijk (2-3), Rijnsburgse Boys (3-1) en ASWH (3-1). De Tricolores zullen dus een getergd Spakenburg kunnen verwachten aanstaande zaterdag.

Laatste ontmoetingScheidsrechter

Spakenburg tegen Excelsior Maassluis staat aanstaande zaterdag onder leiding van scheidsrechter Nick Tunnissen en begint om 15.00 uur.

Bezoekersinformatie
Omdat er sinds 25 september geen beperkingen meer zijn, kan Spakenburg ook weer gasten ontvangen. Wel dienen zij te beschikken over een geldig toegangsbewijs welke vanaf 14:00 uur aan de kassa gekocht kan worden. De kantine, sporthalbar, sponsorhome en skyboxen zijn uitsluitend toegankelijk op vertoon van een geldig CoronaCheck bewijs. Uitzondering hierop is het afhalen van een drankje aan de bar in de kantine en het terras. Meer informatie is te vinden op de website van SV Spakenburg.