2 juni 2022

Voorbeschouwing Jong FC Volendam – Excelsior Maassluis

Nieuws Excelsior Maassluis

Aanstaande zaterdag staat alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Tijdens deze 34e speelronde reist Excelsior Maassluis af naar de gemeente Edam-Volendam voor de ontmoeting met Jong FC Volendam. De aftrap in het Kras Stadion is om 15.30 uur.

Het zal zaterdag in het Noord-Hollandse visserdorpje een wedstrijd om des keizers baard gaan worden want voor beide teams staat er eigenlijk niets meer op het spel. Jong FC Volendam weet dat het niet meer in het linkerrijtje kan eindigen en dus volgende week twee play-off wedstrijden moet spelen tegen Almere City Onder 21. De inzet van deze duels is een plek in de Tweede Divisie.

Excelsior Maassluis daarentegen speelde zich enkele weken geleden officieel veilig en kan het seizoen zonder problemen uitspelen. Afgelopen zaterdag werd er in stijl voor eigen publiek afscheid genomen van sterkhouders Vincent van den Berg en Jean-Paul van Leeuwen en werd Spakenburg met liefst 4-0 verslagen. Door deze overwinning maakten de Tricolores zelfs een sprongetje naar het linkerrijtje van de ranglijst. De formatie van hoofdtrainer Dogan Corneille staat nu op de negende plaats en zal bij een eventuele overwinning op de oranjehemden nog een plaatjes kunnen stijgen.

Scheidsrechter
Jong FC Volendam tegen Excelsior Maassluis staat aanstaande zaterdag onder leiding van scheidsrechter Maurice Paarhuis en begint om 15.30 uur.

Laatste ontmoeting