11 oktober 2021

Voor in de agenda: kerstdiner op donderdag 16 december

Het eerste elftal van Excelsior Maassluis staat het hele seizoen in de schijnwerpers. Op donderdag 16 december worden de rollen weer omgedraaid en verzorgt het eerste elftal inmiddels traditiegetrouw een compleet kerstdiner! Dit jaar is het alweer de vijfde keer dat het kerstdiner wordt georganiseerd. Iedereen die de club een warm hart toedraagt is deze avond van harte welkom!

Het kerstdiner zal plaatsvinden in de kantine van de club. De avond begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 23.00 uur duren . Het kerstdiner kost €30,- per persoon en kan op de avond zelf voldaan worden. Bij aanmelding kan er een keuze gemaakt worden voor het hoofdgerecht (vlees, vis of vegatarisch).

Nadere informatie en inschrijving volgt later, maar noteer 16 december alvast in uw agenda, u zult er geen spijt van krijgen!

Door COVID-19 zijn er vanuit de overheid een aantal regels waar wij als club ons aan moeten houden. Zo is een coronatoegangsbewijs verplicht. Heb je klachten? Dan is het advies om thuis te blijven.