5 juni 2021

Talenten stromen door naar A-selectie

Vier talentvolle spelers zullen het nieuwe seizoen de overstap vanuit de Onder 21-selectie naar de A-selectie van hoofdtrainer Dogan Corneille maken. Baset Moshtaq, Ravi Yates, Remo de Vroege en Ahmet Erol worden voor hun goede ontwikkeling beloond en krijgen zodoende de kans om zich bij de hoofdmacht te laten zien.

Ahmet Erol
Ahmet Erol heeft het afgelopen seizoen bewezen over veel keeperstalent te beschikken. De doelman die zijn wedstrijden het afgelopen seizoen in Onder 21 speelde, is groot, sterk en heeft een prima reflex in huis. Hij zal samen met eerste doelman Jean-Paul van Leeuwen het keepersbestand van de eerste selectie vormen.

Baset Moshtaq
Baset Moshtaq is een verdediger met veel potentie. Ondanks dat hij fysiek niet de grootste en de sterkste is, wint hij opvallend veel duels en staat hij vaak goed gepositioneerd.

Ravi Yates
Ravi Yates heeft de gehele jeugdopleiding van Feyenoord doorlopen en speelt sinds enkele seizoenen bij Excelsior Maassluis. De club gelooft erin dat als Ravi zijn voetballende vermogen op seniorenniveau kan doortrekken dat het nog veel plezier aan hem kan beleven.

Remo de Vroege
Remo de Vroege heeft zich afgelopen seizoen geruisloos in de A-selectie gevoetbald. De Vroege is een linksbenige speler die multifunctioneel is. De inwoner van Den Hoorn heeft een goede techniek, een mooi linkerbeen en heeft veel voetballend vermogen.

Excelsior Maassluis is blij dat er wederom jongens vanuit de eigen jeugdopleiding de overstap naar de hoofdmacht maken en wenst hen veel succes het komende seizoen.