Gepubliceerd Op: 21 januari 2023

Onder 21 verslaat ook Alphense Boys Onder 21

21 januari 2023

Na de knappe overwinning van vorige week op Excelsior Rotterdam Onder 21 (0-2) heeft Excelsior Maassluis Onder 21 zaterdagmiddag opnieuw drie punten aan haar totaal kunnen bijschrijven. In eigen huis werd Alphense Boys met 2-0 verslagen. Voor het team van trainer Steye Jacobs waren Emian-Johar Semedo en Remo de Vroege de doelpuntenmakers.

Vooraf werd de wedstrijd tegen Alphense Boys gezien als een confrontatie met een angstgegner. De Tricolores hadden immers in de najaarscompetitie twee maal verloren van de ploeg uit Alphen aan den Rijn. Sterker nog, het lukte de mannen van Jacobs zelfs niet om tot een doelpunt te komen.

Van deze negatieve statistiek werd echter afgelopen zaterdag snel afscheid genomen. Na twintig minuten spelen al trof Semedo doel en bracht daarmee zijn ploeg aan de leiding. Nog voor het rustsignaal van scheidsrechter Van de Ketterij zat Excelsior Maassluis helemaal op rozen toen De Vroege de marge wist te verdubbelen: 2-0. In deze stand kwam vervolgens in de tweede helft geen verandering meer.

Zo staat Excelsior Maassluis Onder 21 na twee wedstrijden met de maximale score bovenaan Divisie 3. Volgende week spelen de Tricolores weer een uitwedstrijd. De reis gaat dan naar Velzen-Zuid voor de ontmoeting met SC Telstar Onder 21. Het duel begint in het BUKO Stadion om 12.30 uur.