27 februari 2022

Onder 21 promoveert naar derde niveau van Nederland

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft zaterdag historie geschreven door te promoveren naar Divisie 3, het derde niveau van Nederland. De ploeg van trainer Steye Jacobs speelde met 0-0 gelijk tegen Koninklijke HFC en eindigde zodoende op een twee positie van de ranglijst, achter kampioen SC Cambuur.

De prestatie van het beloftenteam is zeer uniek en daarnaast zeer knap te noemen als je bedenkt dat deze najaarscompetitie bestond uit liefst vijf clubs uit het betaald voetbal. De Tricolores hielden MVV, FC Eindhoven, Telstar en FC Dordrecht allemaal onder zich.

Over enkele weken zal Excelsior Maassluis Onder 21 een divisie hoger gaan spelen en kan het zich op gaan maken voor confrontaties met Fortuna Sittard, VVV-Venlo, Cambuur, AFC en Alexandria'66. Volgende week valt de beslissing in Divisie 2 en kunnen Roda JC, Vitesse en/of Alphense Boys aan dit lijstje worden toegevoegd.

Excelsior Maassluis feliciteert de gehele spelersgroep en staf van Onder 21 met deze geweldige prestatie en wenst ze veel succes in de voorjaarscompetitie!

Bekijk hier het fotoverslag

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en staande mensen