Gepubliceerd Op: 1 april 2023

Onder 21 geeft riante voorsprong uithanden tegen Telstar

1 april 2023

Excelsior Maassluis Onder 21 is tegen een uiterst vervelende nederlaag aangelopen. In de thuiswedstrijd met Telstar Onder 21 gaf de ploeg van trainer Steye Jacobs een 2-0 voorsprong uithanden en verloor het uiteindelijk met 2-4.

De start van het beloftenteam van Excelsior Maassluis was meer dan uitstekend te noemen. Aanvaller Max Edelaar wist al na tien minuten zijn ploeg op voorsprong te zetten. Halverwege de eerste helft helft verdubbelde dezelfde Edelaar zelfs de marge en zaten de Tricolores op rozen. Een kleine domper was de aansluitingstreffer van de bezoekers, die vijf minuten voor het rustsignaal viel.

In de tweede helft moest Excelsior Maassluis al snel de gelijkmaker incasseren en was Telstar weer helemaal terug in de wedstrijd. De Velesenaren pakten vervolgens door en kwamen op het uur zelfs op voorsprong. Een kwartier voor tijd werd het nog erger voor de Tricolores doordat ook nog de 2-4 viel. Dit was tevens de eindstand.