1 augustus 2022

Nino Noordanus op huurbasis naar Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis verwelkomt met Nino Noordanus een nieuwe aanvaller voor de selectie van hoofdtrainer Dogan Corneille. De eenentwintigjarige centrumspits komt op huurbasis over van ADO Den Haag en heeft op Sportpark Dijkpolder een contract getekend tot het einde van dit seizoen. Hij sluit per direct aan bij de Tricolores.

Technisch Manager Niels Redert is blij dat enkele weken voor de start van de Tweede Divisie de selectie is versterkt met Noordanus. 'Met Nino halen we een spits in huis die inmiddels enkele jaren ervaring bij een betaald voetbalorganisatie heeft en dit jaar op Tweede Divisie-niveau wil laten zien dat hij daar ook thuis hoort. Bij ons krijgt hij hier het podium voor en hopen hiermee als club op een win-win situatie.'

Noordanus begon zijn voetbalcarrière bij de amateurs van SV DSO uit Zoetermeer. Hierna maakte hij de overstap naar Alphense Boys om vervolgens na enkele seizoenen opgepikt te worden door N.E.C. uit Nijmegen. Sinds de zomer van 2020 speelt de rechtspoot voor ADO Den Haag, waar hij op 28 september 2020 zijn officieuze debuut in de hoofdmacht maakte tijdens een oefenduel met FC Utrecht.

Excelsior Maassluis wenst Nino van harte welkom bij de club en wenst hem veel succes het komende seizoen.

Foto: Angelo Blankespoor