15 september 2022

Nieuwe sponsors treden toe tot Businessclub

Na de wedstrijd tegen IJsselmeervogels was het weer gezellig druk in het businesshome. Er was wat te vieren en niet zo weinig ook!. Daar was niet alleen het voortreffelijk Indonesisch buffet debet aan. De afgelopen 2 seizoenen was het rustig aan het front van nieuwe leden van de Businessclub. De reden is ons allen bekend . Des te meer is het bijzonder verheugend om te vermelden dat we zo vroeg in het seizoen vijf nieuwe Businessclubleden mogen verwelkomen die samen met onze voorzitter Peter Hobert mooie contracten signeerden.

Arnold Tombroek tekende een zilver contract in het home om zijn Maassluise firma Extergo Reclamewerk nog meer in de schijnwerpers te zetten en natuurlijk ook om de club te ondersteunen. Extergo verzorgt het ontwerp en uitvoering van visuele reclame, belettering, stickers en reclamewerk in alle vormen en maten. Sinds enkele maanden verzorgt hij bijv. de bebording en reclamedoeken langs de velden van ons sportpark en over deze samenwerking zijn wij zeer te spreken ! Kwaliteit en betrouwbaar !

Directeur/eigenaar van Elvani Verzekeringen is Yennick Berrevoets. Deze oud eerste elftalspeler van MVV ‘27 signeerde een bronzen contract. Kijk op Facebook en LinkedIn wat zijn jonge en zeer dynamische firma te bieden heeft. Heel veel !

Niet alleen bedrijven zijn toegetreden tot de Businessclub van Excelsior Maassluis. Met trots kunnen we vermelden dat Claus van der Voort een bronzen privé-contract overeen gekomen is. Claus is al jaren met zijn Maaslandse vrienden een trouw bezoeker van de wedstrijden van ons eerste elftal en vaste gast op het ons terras met uitzicht op het hoofdveld.

Peter Hobert signeerde met Bart van Manen een bronzen contract. Bart vertegenwoordigt en is werkzaam bij Verzekeringsbedrijf Hemelraad en Keijzer uit De Lier. Het bedrijf is bekend om zijn scala aan financiële producten vooral op het gebied van verzekeringen. Bart zelf kennen we al als zeer trouwe supporter bij zowel uit- als thuiswedstrijden.

Last but not least!. Wie kent hem niet !? Frank Smits , eigenaar en uitbater van het ozo gezellige Eetcafé The Ollie’s in de Olympia Sporthal. Bijzonder prettig om Frank als buurman in de businessclub te mogen begroeten. Ook Frank is natuurlijk al jarenlang verbonden aan onze club. Als het nodig is staat hij altijd klaar om de club te helpen met raad en daad. De kleur van zijn contract is zilver!

Alle nieuwe leden geven we een warm welkom en we hopen dat ze zich de komende jaren meer dan thuis zullen voelen in de altijd sfeervolle omgeving van de Businessclub van Excelsior Maassluis!

Tenslotte Shiara Henar, de nieuwe bardame. Zij komt Gerard en Jasper assisteren en het hoeft geen nadere uitleg waarom we daar erg blij om zijn. Een pure versterking en zij is nog erg gezellig ook! Welkom Shiara!