Gepubliceerd Op: 30 oktober 2021

Knappe comeback levert Onder 21 drie punten op bij De Treffers

30 oktober 2021

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft de uitwedstrijd tegen De Treffers met 1-4 gewonnen. Hiermee herstelde de ploeg van Steye Jacobs zich knap nadat het vorige week met 3-0 had verloren van koploper SC Cambuur. Na een 1-0 achterstand bij rust stelde het in de tweede helft orde op zaken en werd de overwinning veilig gesteld.

Na een uur spelen gaf het scorebord op Sportpark Zuid in Groesbeek nog een 1-0 tussenstand weer in het voordeel van thuisploeg De Treffers. Na de gelijkmaker van Ruben Soares hadden de Tricolores flink de smaak te pakken. Remo de Vroege kreeg het tussen de 64e en de 72e minuut flink op zijn heupen en produceerde in deze korte tijd een glaszuivere hattrick.

Dankzij deze winstpartij blijft Onder 21 uitstekend meedoen bij de bovenste plaatsen en staat slechts drie punten achter op koploper SC Cambuur. Aanstaande zaterdag staat er weer een thuisduel voor Excelsior Maassluis Onder 21 op het programma. Hollandia uit Hoorn is om 12.00 uur de tegenstander van de Tricolores.

Lees hier alle uitslagen van zaterdag 30 oktober.