Gepubliceerd Op: 18 februari 2023

Knap gelijkspel voor Onder 21 tegen VVV-Venlo

18 februari 2023

Het is Excelsior Maassluis Onder 21 zaterdagmiddag gelukt om tegen hoogvlieger VVV-Venlo Onder 21 een verdienstelijk gelijkspel te behalen. Het team van trainer Steye Jacobs kwam tegen de Limburgers tot twee keer toe op voorsprong, maar zag het duel uiteindelijk toch in 2-2 eindigen.

Devin Plank bracht de Tricolores na bijna een half uur spelen aan de leiding, waarna VVV-Venlo kort voor het rustsignaal de stand weer gelijk trok. Halverwege de tweede helft bracht Max Edelaar de thuisploeg opnieuw op voorsprong en leek een stunt in de maak. Acht minuten voor het eindsignaal werd de eindstand echter op 2-2 bepaald. Gezien de stand op de ranglijst kon Excelsior Maassluis Onder 21 toch tevreden terugkijken op de prestatie die het tegen de profclub uit Venlo heeft geleverd.

De komende weken heeft Onder 21 geen competitieverplichtingen. De eerstvolgende competitiewedstrijd staat gepland op zaterdag 11 maart. Dan reist het beloftenteam af naar Noord-Brabant voor de confrontatie met FC Den Bosch Onder 21. De aftrap is in Stadion De Vliert om 15.00 uur.