31 augustus 2021

Johan Voskamp nieuwe trainer Excelsior Maassluis Onder 16

Excelsior Maassluis is blij te kunnen melden dat Johan Voskamp is toegevoegd aan de technische-staf van de jeugdopleiding en de nieuwe trainer van Onder 16 is geworden. 

Hoofd Jeugdopleidingen Marco Bravenboer: "We waren op zoek naar iemand met een betaald voetbal achtergrond en bij voorkeur iemand die ook pedagogisch is onderlegd. In de staf hebben we nu niet alleen goed gecertificeerde trainers maar ook met achtergronden die een opleiding vragen. Met Johan hebben we niet alleen een fijne persoonlijkheid in huis maar ook de ervaring en kennis die nog ontbrak"

Introductie Johan Voskamp
Mijn naam is Johan Voskamp, 36 jaar en woonachtig in De Lier. Voetbal is al vanaf het moment dat ik kon lopen mijn grootste passie geweest. Ik heb bij LYRA en Westlandia gevoetbald en op mijn 20e ben ik naar het betaalde voetbal gegaan. Ik ben in totaal 13 jaar profvoetballer geweest, in binnen-en buitenland.

Na mijn carrière ben ik me gaan richten op het trainersvak en op het werken met kinderen bij de naschoolse opvang. Ik heb nu een eigen voetbalschool, de JV Academy en ik werk 3 dagen in de week bij kinderopvangorganisatie ZON!

Ik heb er heel veel zin om mijn ervaring over te brengen op de spelers om ze te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Daarbij vind ik het menselijke aspect erg belangrijk. Zonder relatie immers geen prestatie. We zien elkaar langs de velden!