24 maart 2022

Jeugdtrainers Mini´s in het zonnetje gezet

Afgelopen januari werd Willem van Ravens, de coördinator van de Mini’s van Excelsior Maassluis, benadert door twee jeugdspelers genaamd: Thomas van Velzen en Vigo de Groot, beiden spelend in JO13. Hun vraag was of ze op de woensdagen mochten meehelpen bij de trainingen van de mini’s. Kennelijk geïnspireerd door hun vaders Peter en Joey die ook als vrijwilligers voor de jeugd bij Excelsior Maassluis bezig zijn.

Dit werd door de begeleiding van de Mini’s met open armen ontvangen. Het is mooi dat zulke jonge jongens zich uit zichzelf aanmelden om vrijwilligerswerk te doen bij de club. Iedere woensdag helpen Thomas en Vigo, begeleid door de ervaren trainers René van der Stelt en Wim Hartman, om zo de jongen talenten het voetbal eigen te maken.

Omdat zij dit heel leuk en naar tevredenheid doen en trouw komen, zijn zij afgelopen woensdag met een heerlijke chocoladepaashaas in het zonnetje gezet, door de begeleiding van de Mini’s. Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor welke vereniging dan ook en wij hopen dat deze jongens voor anderen een voorbeeld zijn om de vereniging te helpen. Want een vereniging kan niet zonder vrijwilligers.

De Rijdende Reporter