18 mei 2021

EK Voetbal Jeugdkamp 2021

Als we de verhalen mogen geloven gaan we een zomer tegemoet met meer vrijheid. Daarom kunnen we alle jeugd van O8 t/m O12 blij maken. Als de omstandigheden het toelaten gaat het jeugdkamp dit jaar wél door. Het Jeugdkamp, dat helemaal in teken zal staan van het EK Voetbal, wordt gehouden van vrijdag 11 tot en met zondag 13 juni 2021 in Alphen in Noord-Brabant.

We snappen dat kinderen en ouders misschien wat vragen hebben over deze activiteit. Daarom geven we hieronder antwoord op een aantal van deze vragen.

Mag het jeugdkamp wel doorgaan?

Op dit moment is het antwoord heel simpel: Nee, dat mag niet! Maar als de omstandigheden het straks toelaten moeten we wel alvast starten met de voorbereidingen. Het organiseren van het jeugdkamp is immers niet niks.

Vanzelfsprekend reizen we alleen af naar het Brabantse Alphen als het volgens de regels mag en de club en organisatie groen licht geven.

Hoe ziet een corona-proof kamp eruit?

Zelfs als de omstandigheden het toelaten zal het jeugdkamp anders worden georganiseerd dan anders. Hieronder een aantal zaken die anders zijn dan anders.

  • Helaas kunnen JO13, JO14 en MO15 niet mee (i.v.m. ruimte en groepsgrootte).
  • Alle begeleiders hebben een negatieve coronatest*.
  • Leeftijdsgroepen worden onderverdeeld in verschillende 'bubbels'.
  • Aangepast programma om de 'bubbels' zo min mogelijk met elkaar in contact te laten komen.

*) Op dit moment is het niet het voornemen om de kinderen verplicht te testen voor aanvang. Mocht dit veranderen (door kindvriendelijke sneltesten bijv.) dan zullen we dit tijdig communiceren. Zo kan iedereen voor zichzelf besluiten of het hier aan wil deelnemen.

Praktische informatie en inschrijven

De bijdrage voor het jeugdkamp is €50 per deelnemer. Dit bedrag dient in aanloop van het jeugdkamp te worden voldaan. Inschrijven is per direct mogelijk door onderstaand formulier in te schrijven. Vol = vol!

Belangrijk! Het jeugdkamp zal alleen doorgang vinden als de organisatie zich hier goed bij voelt. Datzelfde geldt voor de deelnemers. Mocht je na je inschrijving later toch bedenken dat je liever niet meegaat, dan is dit geen probleem.

Bedankt voor je aanmelding! Houd de berichten in de gaten.
Er is iets misgegaan met de aanmelding. Probeer het nog eens.