11 februari 2022

Jamie den Hartog vervolgt voetbalcarrière bij Westlandia

Jamie den Hartog tekent bij

Op jacht naar meer speeltijd zal Jamie den Hartog het seizoen verder afmaken bij regiogenoot Westlandia. De overschrijving van de 21-jarige verdediger is inmiddels goedgekeurd door de KNVB waardoor Den Hartog komende zondag al in actie kan komen voor de Naaldwijkers.

Den Hartog was al sinds de jongste jeugd als speler actief bij Excelsior Maassluis en maakte al op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht. In dat zelfde seizoen werd hij vanwege zijn stromachtige ontwikkeling winnaar van de Nees Pellikaan Award.

Op 12 oktober 2019 debuteerde Den Hartog in de basisopstelling tijdens de uitwedstrijd tegen VV Noordwijk. In het met 1-3 gewonnen duel was de verdediger met een afstandsschot verantwoordelijk voor de openingstreffer en werd het voor hem een debuut om niet snel te vergeten.

Vanwege de grote concurrentie in de verdediging van de Tricolores kwam hij de afgelopen seizoenen aan weinig speelminuten in het eerste elftal. Wel was hij mede door zijn enorme doorzettingsvermogen een van de sterkhouders van Excelsior Maassluis Onder 21, dat zo uitstekend presteert in de competitie.

Excelsior Maassluis bedankt Jamie voor alle jaren bij de club en wenst hem heel veel succes bij Westlandia. Jamie blijft voor Altijd Tricolore!