16 januari 2022

Grote Club Actie 2021 een groot succes

Met heel veel trots schrijven wij dit bericht over de Grote Clubactie 2021. Van alle jeugdleden zijn 48 kinderen erin geslaagd ervoor te zorgen dat er maar liefst 1169 loten verkocht zijn! Dat heeft een bedrag opgeleverd voor Excelsior Maassluis van: € 2757,60! Voor ieder verkocht lot krijgt de club €2,40. De incassokosten die in rekening zijn gebracht: € 48,00.

Het bedrag van € 2757,60 wordt gebruikt voor activiteiten voor de jeugd. Speciale dank gaat uit naar de 3 topverkopers: Eymen, Dean en Ryan. Zij worden beloond met een Pathé-pakket. Zij kunnen daarmee naar eigen keuze een film uitkiezen en daarbij genieten van allerlei lekkers!

De kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht krijgen via het e-mailadres dat bekend is bij Excelsior Maassluis een oorkonde en verschillende kortingsbonnen als cadeau. Dit wordt verzorgd door de Grote Clubactie zelf.

Omdat we eigenlijk álle kinderen heel graag willen bedanken voor hun inzet, hebben we voor iedereen iets lekkers gekocht en in speciale snoepzakjes gedaan. Een klein gebaar dat staat voor heel veel dank aan: Araz, Bas, Bryan, Dean de S., Dex, Dodge, Eloy, Emir, Finn, Flynn, Gio, Guus, Jaap, Jack, Jason, Jaycen, Jelle T., Jelle, Joost, Joshua, Julian, Kees, Kenan, Lars, Luca, Lucas, Marijn, Milan, Morris, Mustafa, Quinn, Reav, Sem, Shane, Stan, Sterre, Suleyman, Sven, Thomas, Tieme, Tijs, Yasin, Yessin en Yuriy! Het wordt komende week door ons uitgedeeld op de trainingsmomenten.

Wij hopen dat dit kleine gebaar, onze grote dank én de wetenschap dat een groot geldbedrag is opgehaald en besteed zal worden aan activiteiten voor de jeugd, stimulans is voor alle jeugdleden om zich tijdens de Grote Clubactie 2022 (weer) in te zetten!

Natuurlijk hopen wij ook dat er mooie prijzen gevallen zijn op de loten die door hen verkocht zijn!

Tot volgend jaar!

Jessica van der Stelt en Nancy Klijn
Coördinatoren Grote Clubactie