Gepubliceerd Op: 24 februari 2024

Gelijkspel voor Onder 21 bij Fortuna Sittard

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan de ontmoeting met het beloftenteam van Fortuna Sittard. In Limburg kwam het team van trainer Gino Ninaber halverwege de eerste helft op achterstand. Tien minuten voor het eindsignaal zorgde Max Edelaar voor de 1-1 eindstand.

Na de degradatie uit Divisie 3 doet het talentvolle beloftenteam van Excelsior Maassluis het op een niveau lager prima. Na eerdere overwinningen op De Treffers (4-2) en Alexandria’66 (5-0) en een verliespartij tegen Hercules (3-0) zijn de Tricolores momenteel terug te vinden op de derde plaats van de ranglijst.

Aanstaande zaterdag speelt Excelsior Maassluis Onder 21 weer een thuiswedstrijd. Dan ontvangt het vanaf 12.30 uur Spartaan’20 Onder 21.