19 juli 2022

Fit2play opent locatie bij Excelsior Maassluis

Kom nu de proeftraining volgen op het mooie complex van Excelsior Maassluis! Wij van Fit2play verheugen ons om jullie te mogen verwelkomen op 24 en 31 juli aanstaande bij de proefdagen/trials, voordat wij voor het echt gaan starten op 7 augustus aanstaande. Wil jij trainen als een prof met profvoetballers en BVO-trainers? Wij willen jou helpen die top te bereiken waar jij zo graag naar toe wilt!

Wie zijn wij?
De organisatie Fit2play wil jongens en meisjes helpen hun dromen waar te maken door middel van onze ervaring in het voetbal. Zo hebben wij diverse trainers en spelers, momenteel actief in het betaald voetbal, voor jullie klaar staan! Onder andere huidige en ex-spelers/trainers van NAC Breda, FC Dordrecht, Helmond sport, Top Oss en nog veel meer.

Wat bieden wij?
Fit2play biedt gerichte trainingen op jouw kwaliteiten in kleine groepen, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij werken onder andere met de smartgoal, timingsysteem en de Ball Launcher (bekijk link). Zo trainen wij op technische, fysieke en mentale gebied, maar het belangrijkst gericht op wat jij moet verbeteren om jouw top te behalen!

Ook voor Keepers!
Nu ook Bij Fit2play keeperstraining met trainers zoals Thom van Vliet (keeperstrainer) en de beste trainings equipment.

Ben je geïnteresseerd en trekt dit jou aan? Wil jij beter worden en alles uit jezelf halen? Twijfel dan niet en meld je aan via info@fit2play.academy met jouw naam, leeftijd en club en wij zoeken contact met jou op voor het tijdstip.

Hard work Beats talent when talent doesn't work!
Team Fit2Play Academy
Tot snel!