Gepubliceerd Op: 2 oktober 2021

Excelsior Maassluis Onder 21 wint ook van Hercules

2 oktober 2021

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft de overwinning die het vorige behaalde en goed vervolg kunnen geven. Op eigen sportpark werd Hercules Onder 21 met 3-2 verslagen. Dankzij de zege stijgt de ploeg van Steye Jacobs naar de gedeelde twee positie van de ranglijst.

De Tricolores kwamen tegen de Utrechtse formatie kort voor het rustsignaal op voorsprong via een treffer van Jorn Ringelberg. Na rust leek Excelsior Maassluis op het uur de wedstrijd definitief te beslissen. Na 58 minuten spelen verdubbelde Dean Zandbergen de marge waarna drie minuten later Mikail de Brito Ramos de 3-0 op het scorebord schoot.

In de slotfase werd het toch ineens weer een beetje spannend toen de bezoekers negen minuten voor tijd de aansluitingstreffer wisten te maken. In de laatste minuut werd het zelfs nog 3-2 vanuit een gegeven strafschop, maar verder kwam Hercules uiteindelijk niet: 3-2.

Lees hier alle uitslagen van zaterdag 2 oktober.