Gepubliceerd Op: 27 februari 2023

Excelsior Maassluis zonder problemen door in Fidus Cup

27 februari 2023

Excelsior Maassluis heeft zich dinsdagavond zonder al te veel moeite geplaatst voor de achtste finale van de Fidus Cup. In de thuiswedstrijd tegen zaterdag eersteklasser RVVH won de ploeg van trainer Dogan Corneille met 4-0.

Al in de eerste helft legde Excelsior Maassluis de basis voor de ruime overwinning. Binnen het kwartier zorgden Devin Plank en Gabri Urbanus voor een 2-0 voorsprong, waarna Giovanni Da Fonseca de 3-0 ruststand op het scorebord wist zetten. In de tweede helft bepaalde Pieter Langedijk de eindstand uiteindelijk op 4-0.

De loting heeft uitgewezen dat Excelsior Maassluis in de achtste finale een thuiswedstrijd tegen SV Poortugaal zal spelen. Datum en tijdstip zullen later bekend worden gemaakt.