22 mei 2022

Excelsior Maassluis dinsdag al op bezoek bij AFC

Excelsior Maassluis speelt aanstaande dinsdag al de uitwedstrijd in tegen AFC. Het competitieduel met de Amsterdammers stond in eerste instantie gepland voor donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) maar is in overleg tussen beide clubs met twee dagen vervroegd. De aftrap op Sportpark Goed Genoeg is om 20.00 uur.

Tickets
U kunt vooraf een kaartje kopen voor de wedstrijd via de speciale ticketpagina van AFC.

Parkeren
Het sportpark van AFC is te bereiken via de Antonio Vivaldistraat. Een belangrijk gegeven is dat u ná 19.00 uur gratis kunt parkeren in dit deel van de stad.

Spakenburg
Na het treffen met AFC staat komende zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De Tricolores nemen het dan op tegen Spakenburg. De aftap van dat duel is om 15.30 uur. Het aanvangstijdstip is een half uur later dan dat u normaal gewend bent bij thuiswedstrijden van Excelsior Maassluis. Dit is omdat tijdens de laatste twee speelrondes alle wedstrijden in de Tweede Divisie op hetzelfde tijdstip dienen te beginnen.

Na afloop van de wedstrijd tegen Spakenburg zal er tevens afscheid worden genomen van sterkhouders Vincent van den Berg en Jean-Paul van Leeuwen. Van den Berg stopt na een imposante voetbalcarrière en zal het nieuwe seizoen worden toegevoegd aan de technische staf. Doelman Van Leeuwen maakte na vele seizoenen de overstap naar competitiegenoot en kampioen VV Katwijk.