4 juli 2022

Excelsior Maassluis begonnen aan nieuw seizoen

De A-selectie van Excelsior Maassluis is maandagavond officieel begonnen aan het seizoen 2022-2023.  De Tricolores werkten op het hoofdveld van Sportpark Dijkpolder een training af die ruim anderhalf uur duurde.

De eerste training van het nieuwe seizoen stond onder leiding van assistent-trainers Barry de Vreede en Vincent van den Berg, die voor de eerste maal als staflid op het veld stond.  Het tweetal heeft momenteel de eindverantwoording omdat hoofdtrainer Dogan Corneille onlangs in het huwelijksbootje stapte en zodoende nog geniet van een huwelijksreis. De oefenmeester voegt zich volgende week weer bij de selectie.

Met Tom Boks, Pieter Langedijk en Carlito Fermina waren ook alle drie de nieuwkomers present bij de eerste oefensessie. De selectie, die nagenoeg al helemaal compleet is, traint deze week nog op dinsdag en donderdag (aanvang 19.30 uur) en speelt zaterdag vanaf 10.30 uur een onderlinge wedstrijd. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op dinsdag 12 juli tegen SC Telstar, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. Dit duel begint om 20.00 uur op Sportpark Dijkpolder en de toegang is gratis.

Bekijk hier het gehele oefenprogramma

Foto's: Ron Heinen Fotografie