10 juli 2021

Even voorstellen: Jeffrey van Dijk (trainer Onder 18)

De komende periode zullen we via de website de nieuwe trainers uit de jeugdopleiding voorstellen. We beginnen met Jeffrey van Dijk, de nieuwe hoofdtrainer van Excelsior Maassluis Onder 18.

De afgelopen drie seizoenen ben ik trainer/coach geweest van Alphense Boys Onder 17. Daarvoor had ik de Onder 16 onder mijn hoede die destijds uitkwam in de landelijke 2e divisie. Hoogtepunten in deze deze periodes waren het kampioenschap in de landelijke 1e divisie laag en het bereiken van de kwartfinale van de landelijke beker (BVO- jeugdcup) nadat PSV Onder 17 na strafschoppen werd uitgeschakeld. De kwartfinale, als enige overgebleven amateurclub, zou vanwege COVID-19 niet worden gespeeld. Al met al kijk ik terug op een mooie periode, maar waarin ik tegelijkertijd erg blij ben deze nieuwe uitdaging bij Excelsior Maassluis, waarbij vooral de manier van begeleiden en positieve interactie van de HJO mij direct een warm gevoel hebben gegeven.

Op maatschappelijk gebied werk ik als sportcoördinator voor Norlandia Kinderopvang in Voorschoten en Wassenaar. Ik ben daarvoor verantwoordelijk voor zo'n beetje alle werkzaamheden die met sport te maken hebben en om voor een (maatschappelijk) verbinding met andere organisaties te zorgen. Het huidige seizoen (2020-2021) heb ik de opleiding UEFA A- Youth gedaan, die bijna is afgerond. Verder heb ik een sportopleiding afgerond, waarbij ik de richting heb gekozen in organiseren van (klein- en grootschalige) sportactiviteiten en/of evenementen. Samen met de andere mensen van de club en de andere trainer/coaches kijk ik uit naar een mooie samenwerking met als doel een veilig leerklimaat te bieden voor spelers, waarin ze zich verder gaan ontwikkelen.

Foto: Alphense Boys