Gepubliceerd Op: 3 mei 2023

Excelsior Maassluis uitgeschakeld in Fidus Cup

3 mei 2023

Excelsior Maassluis is er niet in geslaagd om de finale van de Fidus Cup te bereiken. De Tricolores gingen dinsdagavond in eigen huis met 0-2 onderuit tegen zondag derde divisionist TOGB.

In de eerste helft kregen beide ploegen enkele kansen op een doelpunt maar werden de kleedkamers na 45 minuten spelen nog zonder treffers opgezocht. Na rust kwamen de bezoekers aan de leiding via een benutte strafschop van voormalig Excelsior Maassluis-speler Dean Zandbergen. De beslissing viel vlak voor het eindsignaal toen een fout in de defensie werd afgestraft door de formatie uit Berkel en Rodenrijs.

Door de nederlaag kan de focus nu volledig op de competitie. Het team van hoofdtrainer Steye Jacobs speelt komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Koninklijke HFC. De wedstrijd in Haarlem begint om 14.30 uur. In samenwerking met hoofdsponsors Rabobank, Euro Products en de Businessclub stelt de club gratis busvervoer én toegang ter beschikking aan iedereen die Excelsior Maassluis een warm hart toedraagt.