2 maart 2021

Attentie voor Businessclubleden

Ook de Businessclub van Excelsior Maassluis wacht met smart op toestemming dat de bal weer mag gaan rollen. Op 3 oktober 2020 was ons gezellige Businesshome voor de laatste keer geopend.

Weet u dat nog? Daarna brak voor allen een lastige tijd aan. Zeker voor u die een bedrijf te runnen heeft en de verantwoording die dat met zich meebrengt. Dan is het missen van een leuke zaterdagmiddag eigenlijk een heel klein dingetje. Maar toch, en daar zijn we trots op, is dat samenzijn bij velen een vaste aantekening in uw weekprogramma. Wij hopen daarom dat de deuren van het home natuurlijk zo snel mogelijk weer open kunnen.

Zoals u waarschijnlijk uit de media vernomen hebt is door het afmaken van het huidige seizoen 2020-2021 definitief een streep gezet. Zodra uit de schoorsteen in de Zeister bossen witte rook komt hoort u van ons op welke manier onze hoofdmacht nog tot de zomer leuke wedstrijden gaat spelen in (misschien) een toernooivorm. De voetbalagenda is zo opgesteld dat eind augustus met het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 aangevangen kan worden.

Tot slot vinden het bestuur en de commissieleden van de Businessclub het fijn om te horen dat de businessclubleden het erg op prijs hebben gesteld dat zij begin januari een kleine traktatie mochten ontvangen. Hieronder staan een aantal foto's van leden met het Afzakkertje, zoals deze Maassluise specialiteit heet.