16 mei 2022

REMINDER: U heeft nog drie weken om zich in te schrijven!

Zoals u weet vindt op vrijdag 3 juni a.s. de 8e editie van het Excelsior Maassluis Rood-wit-blauw mannendiner plaats. Met het Hotel Maassluis als gastheer staat er een uniek evenement in de wachtkamer waar ook u bij kunt zijn.

Met nog drie weken te gaan wordt het tijd dat ook u zich inschrijft. We focussen ons immers op 130 inschrijvingen! Mocht dat lukken dan zou dat een fantastisch resultaat zijn voor ons als organisatiecomité, maar vooral de club en haar penningmeester zullen in hun nopjes zijn.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Gewoon doen. U gaat er geen spijt van krijgen. Voor hen die denken door een inschrijving de wedstrijd België – Nederland te moeten missen? We hebben het programma zo aangepast dat u ook deze wedstrijd kunt volgen!!

De formule van deze 8e editie is t.o.v. voorgaande edities niet heel veel veranderd; we richten ons in deze editie wel wat meer op een jonger publiek dan voorheen. Culinair genieten, afgewisseld met fraai entertainment en boeiende sprekers met een Excelsior Maassluis verleden. Kortom: alle reden om erbij te zijn!

De kosten voor deelname bedragen € 130 p.p. U krijgt daarvoor een exclusief diner, entertainment en uiteraard zijn uw drankjes inbegrepen. Het kledingvoorschrift is “tenue de ville” en natuurlijk draagt u een Excelsior Maassluis stropdas. Heeft u die niet? Laat het weten via uw inschrijfformulier. Dan zorgen wij dat u bij binnenkomst er een kunt aanschaffen (€ 10 contant te betalen)

Scan onderstaande QR-code met uw telefooncamera en betaal direct.  

Sponsortafels
Naast een individuele inschrijving is het uiteraard ook mogelijk om u in te schrijven via een sponsortafel. We bieden de mogelijkheid voor tafels van 4 – 6 – 8 – 10 personen. De prijs voor een deelnemer aan een sponsortafel is € 200 p.p.

Elke deelnemer aan een sponsortafel ontvangt een unieke Excelsior Maassluis herinneringspolo (met opdruk) en een herinneringsfoto. De initiatiefnemer van de tafel ontvangt een vergroting. Uiteraard zullen alle sponsortafels een prominente plaats krijgen toebedeeld en zorgen wij dat er bij binnenkomst op de tafels een flesje voor u klaar. Wilt u een sponsortafel?

- Voor een tafel van 4 personen gebruikt u deze link

- Voor een tafel voor 6 personen gebruikt u deze link

- Voor een tafel van 8 personen gebruikt u deze link

- Voor een tafel van 10 personen gebruikt u deze link

Wilt u wel een sponsortafel maar is deze afwijkend van een 4 – 6- 8 – of 10 persoonstafel? Neem dan contact op met Arie van der Ende (endegoos@kabelfoon.nl).

Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet,

Het organisatiecomité
Wim Clausing (voorzitter), Natasha Riedijk, Remco Jansen, Joey de Groot, Marcel Smolders, Arie van der Ende