11 januari 2022

Aanvaller Dave van Delft blijft bij Excelsior Maassluis

Dave van Delft zal ook in het seizoen 2022-2023 speler zijn van Excelsior Maassluis. De 20-jarige aanvaller is bij Excelsior Maassluis momenteel bezig aan zijn eerste seizoen nadat hij afgelopen september was overgekomen van Excelsior Rotterdam.

Voor Van Delft, die dit seizoen in de Tweede Divisie drie keer trefzeker was, bevalt de overstap vanuit het profvoetbal naar Sportpark Dijkpolder zo goed dat een langer verblijf in Maassluis niet kon uitblijven. “Het was voor de technische leiding geen geheim dat ik heel graag wilde verlengen bij Excelsior Maassluis. Gelukkig was dit wederzijds en ben ik erg blij dat het nu rond is gekomen.”

De aanvaller wisselt tot op heden basisplaatsen af met invalbeurten en heeft voor de komende periode een duidelijk doel voor ogen. “Ik heb het bij de club fantastisch naar mijn zin en wil het komende seizoen graag doorgroeien en mezelf ontwikkelen tot één van de vaste waardes van de hoofdmacht. Het geeft een trots gevoel om het mooie shirt van Excelsior Maassluis ook volgend seizoen te mogen dragen.”

“Met zijn enorme snelheid, diepgang en scorend vermogen heeft Dave de afgelopen maanden laten zien dat hij kwaliteit in huis heeft”, zegt Technisch Manager Niels Redert. “We zijn dan ook zeer content dat hij zijn contract met een seizoen heeft verlengd en denken nog veel plezier aan hem te kunnen beleven. Daarnaast past hij goed bij de club, iets wat we uiteraard erg belangrijk vinden.”