Doordat de coronomaatregelen vanuit de overheid en het RIVM zijn versoepeld kan langzaam ook weer het verenigingsleven terugkeren. Op zaterdag 4 juli zal de kantine voor de eerste keer weer officieel open gaan. De kantine opent haar deuren om 10.30 uur open gaan en rond 19.00 uur sluiten.

Live muziek
Vanwege het heugelijke feit dat de kantine weer open mag zal er zaterdag 4 juli vanaf 17.00 uur live muziek zijn van zanger Rode Rico. Dit optreden is mogelijk gemaakt door Supportersvereniging Tricolore. Klik hier om alvast een idee te krijgen wat het repertoire van Rode Rico is.

In verband met het te verwachten weer zal de live muziek van Rooie Rico in de Businessclub en de overdekte buitenterrassen plaatsvinden. Hier is plaats voor maximaal 50 mensen. VOL=VOL.

Oefenwedstrijden
Op deze dag zullen er tevens oefenwedstrijden voor diverse jeugdteams plaatsvinden. Bekijk hier het volledige programma.

Regels en maatregelen
Bij de opening van het sportpark en de kantine geldt nog steeds dat de 1,5 meter maatregel van toepassing is. Daarnaast staat er bij de ingang van de kantine een pompje met desinfectie handgeld, wat door iedere bezoeker gebruikt dient te worden.

Het bestuur van Excelsior Maassluis vraagt dan ook iedereen zich hieraan te houden om ieders veiligheid te kunnen waarborgen.