Zaterdag 25 mei is het alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander deze middag is Jong Vitesse. Om dit mooie jubileumseizoen op gepaste wijze af te sluiten willen wij dat met jullie vieren. Iedereen is welkom!

Om 17.00 uur zullen we de BBQ aanzetten en kunt u op het eetplein een heerlijk hapje mee eten. Wil je mee eten, geef je dan vooraf op via de link onderaan dit bericht.

Na de wedstrijd zal het feest beginnen met het zangeressen duo BEM & een DJ. Tijdens het feest zullen onze vrijwilligers in het zonnetje worden gezet met de benoeming van “Vrijwilliger van het Jaar”. Daarnaast uiteraard ook de benoeming van de “Speler & Speelster van het Jaar” en het “Talent van het Jaar”.

Met andere woorden een afsluiting van het seizoen dat je niet mag missen!

We zien jullie graag op 25 mei!

Wil je gezellig een hapje met ons mee eten, meldt u zich dan voor 20 mei aan via onderstaand formulier. Dan weten wij dat we voldoende vlees voor u hebben tijdens de avond.

Kosten voor de BBQ bedragen € 10,00 per persoon, vooraf te voldoen via een betaalverzoek; Deze ontvangt u na uw aanmelding.

Aanmeldingsformulier BBQ:

Hierbij wil ik mij aanmelden voor de BBQ van 25 mei 2019. De kosten van de BBQ zijn 10,00 per persoon. U ontvangt een betaalverzoek na uw aanmelding; Vrijwilligers die een uitnodiging hebben ontvangen doen gratis mee aan de BBQ. De drankjes zijn voor eigen rekening.