Excelsior M zaal 1 heeft in een gelijk opgaande wedstrijd verloren op bezoek bij Schipluiden. Na vorige week tegen MVV’27 een voorsprong te hebben weggegeven, overkwam de ploeg van Peter van Vliet dit opnieuw.

​Rick Andreae zette Excelsior M na vijf minuten spelen op voorsprong. Op dat moment leek het er niet op dat Excelsior M het moeilijk zou krijgen. Er werd goed, gesloten verdedigd en er werden voldoende kansen gecreëerd. De kansen werden echter niet benut waardoor Schipluiden in leven bleef en de wedstrijd langzaam omdraaide. Excelsior M werd naarmate de wedstrijd vorderde steeds slordiger en zag de wedstrijd zo langzaam uit handen glippen. Uitslag: 5-2 in het voordeel van de Schipluidenaren en opnieuw een nederlaag voor Excelsior M.

​De Tricolores zullen de komende weken moet leren van de steeds terugkerende fouten. Men laat in fases zien prima mee te kunnen in de 2e klasse maar mist de scherpte en concentratie om wedstrijden te beslissen. Er is dus voldoende werk aan de winkel in de komende weken!