Gepubliceerd Op: 26 september 2021

Winst voor Onder 21 in verre uitwedstrijd tegen Be Quick 1887

26 september 2021

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft zich zaterdag knap hersteld van de grote nederlaag die het een week eerder moest incasseren tegen FC Eindhoven. Op bezoek bij het verre Be Quick 1887 won de formatie van oefenmeester Steye Jacobs met 0-2 en wist het door de zege aansluiting te vinden in de top van de competitie.

Al na twee minuten was het Sem Klaassen die de Tricolores in Haren op voorsprong wist te zetten. Kort nadat de tweede helft was begonnen werd de marge zelfs verdubbeld door Juan Jose Lorenzo Marino. Dit bleek tevens de eindstand te zijn. Hierna zal er ongetwijfeld een feestje zijn gevierd in de busrit die liefst 2,5 uur duurde.

Komende zaterdag staat er voor Excelsior Maassluis Onder 21 een thuiswedstrijd op het programma tegen Hercules Onder 21. Het duel zal om 12.00 uur beginnen op het hoofdveld.

Lees hier alle uitslagen van zaterdag 25 september.