Zojuist hebben Wim Hartman en Dick van der Kooij uit naam van Koning Willem Alexander een Koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen. Beiden zijn in de Groote Kerk van Maassluis benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Een geweldig en dik verdiende waardering voor vele jaren vrijwilligerswerk!

Burgemeester Edo Haan loofde in een goed gevulde kerk de lange loopbaan van Wim Hartman als scheidsrechter bij de vele schoolvoetbaltoernooien en reguliere wedstrijden van Excelsior Maassluis en de KNVB. Ook zijn benoeming tot Vrijwilliger van het Jaar en zijn lange staat van dienst als trainer van de Mini’s werden geroemd.

Bij Dick van der Kooij werden jeugdkampen, het elftalleiderschap van vele elftallen en het jarenlange gastheerschap van de Businessclub als bijzondere activiteiten genoemd. Ook zijn inzet voor het dit seizoen geïntroduceerde Walking Football passeerde de revue.

Al met al twee dik verdiende Koninklijke Onderscheidingen waar wij als club enorm trots op zijn! Wim en Dick, gefeliciteerd met deze mooie waardering!