Lees de wedstrijdverslagen van zaterdag 20 oktober 2018. Door het inhaal-bekerprogramma kwamen niet veel teams in actie. Verslagen kunnen worden ingestuurd naar verslagen@excelsior-m.nl.

Nieuwenhoorn – Excelsior Maassluis JO10-1 (3-7)

Er kwam weer een Beker wedstrijd aan en wel tegen het verre Nieuwenhoorn. De wedstrijd begon en de eerste goal kwam al snel door Ryan. Maar daarna kwam de gelijkmaker. Voordat de eerste
periode afgelopen was maakte Joachim de 1-2. We begonnen een beetje rommelig waardoor er een uitbraak kwam van de tegenpartij en Ryan een overtreding maakte (hij is het er nog steeds niet
mee eens) en we een penalty tegen kregen en stonden we weer gelijk.

Maar we gingen er toch weer tegen aan en Joachim schoot van veraf naar het doel en Ryan tikte hem nog even aan waardoor wij weer op voorsprong stonden. Toen was het rust en konden we even de tactiek gaan bespreken want we misten veel kansen. We begonnen niet sterk waardoor we niet op zaten te letten en we weer gelijk kwamen te staan en dit bleef heel lang zo waardoor het voor de ouders erg spannend werd.

Maar na de derde pauze kreeg Joachim het op zijn heupen en knalde er 4 doelpunten in waardoor de eindstand 3-7 werd. Dus op naar de volgende beker wedstrijd !

Voetbal groetjes van Ryan.

Excelsior Maassluis JO10-4 – Bergschenhoek

Zaterdag 20 oktober 2018 hadden we de wedstrijd tegen BVCB Berschenhoek. De tegenstander ging goed in de aanval en scoorde in de eerste helft heel veel doelpunten. De tweede helft werden de jongens van Excelsior actiever en er was meer sprake van samenwerking. Hierdoor werden er zelfs een paar doelpunten gescoord. Maar helaas was dit niet genoeg om de tegenstanders in te halen.
Een compliment aan het gehele team, ze hebben hun best gedaan.

Volgende week gaan we er weer tegen aan jongens!