Excelsior Maassluis verzorgt op vrijdag 14 september een kick-off OldStars Walking Football. De intentie van de bijeenkomst is om geïnteresseerde deelnemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties bekend te laten worden met deze spelvorm.

Walking Football, een voetbalvorm voor de oudere spelers die nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt.

Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

Het programma van de bijeenkomst is als volgt:

09:30.uur Koffie en ontvangst door Excelsior Maassluis
10.00 uur Toelichting op het initiatief door Excelsior Maassluis en het Nationaal Ouderenfonds
10.30 uur Omkleden
11.00 uur Introductie op het veld
12.00 uur Afronding op het veld en omkleden
12.30 uur Afsluiting in de kantine en gezamenlijke lunch

De accommodatie van voetbalvereniging Excelsior Maassluis is de locatie voor de aftrap. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om als deelnemer of geïnteresseerde aanwezig te zijn.

Locatie: Excelsior Maassluis, Lavendelstraat 2, Maassluis
Tijd: 09:30 – 13.00 uur