Excelsior M is deze week gestart met de derde week van de voorbereiding. Deze week zullen de Tricolores naast twee trainingen óók twee wedstrijden spelen.

Komende dinsdag staat namelijk in eigen huis de wedstrijd tegen Spijkenisse op het programma. De tegenstander van deze avond degradeerde afgelopen seizoen via de nacompetitie uit de Derde Divisie.

De ploeg van trainer Peter Wubben, die zich op verschillende posities stevig versterkte, zal er dus alles aan gelegen zijn om komend seizoen meteen terug te keren naar de Derde Divisie. In de voorbereiding oefende Spijkenisse tot nu toe tegen Rijnsburgse Boys (2-0 verlies) en IJsselmeervogels (5-1 verlies).

Excelsior M werkte tot nu toe ook twee wedstrijden af in de voorbereiding. Vorig week zaterdag werd er in en tegen Noordwijk met 3-2 gewonnen. Afgelopen zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen OFC, werd er niet gescoord.

De wedstrijd begint komende dinsdag om 20.00 uur op het hoofdveld van Sportpark Dijkpolder. De toegang is uiteraard weer gratis.