20 september 2021

Voorbeschouwing OFC – Excelsior Maassluis (KNVB Beker)

Excelsior Maassluis speelt woensdagavond een wedstrijd in het kader van de voorronde van de TOTO KNVB Beker. De tegenstander voor de Tricolores van hoofdtrainer Dogan Corneille is OFC uit Oostzaan. Het duel begint om 20.00 uur en zal niet op het complex van de Derde Divisionist worden gespeeld, maar op het veld van OSV in Amsterdam.

Vier dagen na de mooie overwinning op Quick Boys (2-1) staat er dus andermaal een wedstrijd op het programma voor Excelsior Maassluis. De winnaar van de ontmoeting tussen OFC en Excelsior Maassluis plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker en zal mogelijk een duel loten tegen een gerenommeerde profclub.

OFC
De tegenstander van woensdagavond is een club die al diverse jaren meedoet voor de promotieplaatsen naar de Tweede Divisie. Ook dit seizoen kent de Oostzaanse formatie weer een prima competitiestart in de Derde Divisie. De eerste vier wedstrijden werden allemaal in winst omgezet. Afgelopen zondag werden er voor de eerste maal punten verspeeld. Op bezoek bij Hollandia in Hoorn werd het 1-1. OFC staat dit seizoen onder leiding van Pieter Mulders. De ervaren hoofdtrainer was in het verleden onder meer eindverantwoordelijke bij Koninklijke HFC en Rijnsburgse Boys.

Scheidsrechter
OFC tegen Excelsior Maassluis staat aanstaande woensdagavond onder leiding van scheidsrechter Shona Shukrula en begint om 20.00 uur.

Bezoekersinformatie
Het duel zal niet bij de thuisclub op het sportpark worden gespeeld, maar er zal uitgeweken worden naar het terrein van OSV in Amsterdam. Toegangskaartjes kosten die avond 5 euro per stuk en zijn alleen contant af te rekenen.

Adres:
Voetbalvereniging OSV
Sportpark Oostzanerwerf 2
1035 EW Amsterdam