29 juni 2021

Verdienstelijk optreden Onder 19 tegen FC Utrecht

Afgelopen zaterdag speelde Excelsior Maassluis Onder 19 tegen FC Utrecht Onder 18. Er werd met twee elftallen aangetreden tegen de talenten van FC Utrecht, waarbij in de eerste helft de ‘huidige’ Onder 19 mocht aantreden en de ‘nieuwe’ Onder 19 in tweede helft mocht aantreden.

Excelsior Maassluis zette in het begin van de wedstrijd fanatiek en hoog druk en speelde met passie. Met mooi verzorgd voetbal speelde de huidige Onder 19 in de eerste helft uiteindelijk zeer verdienstelijk met 2-2 gelijk. Beide doelpunten werden door Kaylan Muis gemaakt.

Na de rust viel het kwartje voor Excelsior Maassluis niet de goede kant op, het geluk was meer aan Utrechtse zijde. Excelsior Maassluis had nog wel een paar goede kansen, maar door een aantal ongelukkige tegendoelpunten, werd de eindstand in de tweede helft 4-1 voor FC Utrecht. Wederom was het Kaylan Muis die voor Excelsior Maassluis scoorde.

Al met al een leerzame en mooie middag en een prima eindresultaat voor Excelsior Maassluis Onder 19 dat in de komende periode ook tegen de talenten van o.a. PSV, NAC Breda en ADO Den Haag zal aantreden.

Bekijk hier alle foto´s