Wie Bert van Kessel zegt kijkt gelijk ook met een schuin oog naar onze mooie club. Een relatie die al meer dan 20 jaar bestaat en daarom zijn wij bijzonder trots te kunnen melden dat Bert ook met de nieuwe divisie Van Kessel Marine & Industries een zilver gekleurd contract is overeengekomen met de Businessclub Excelsior Maassluis en daarmede met Van Kessel Marine & Industries zeker voor de komende 3 jaren aan onze club zal verbonden zijn. Bert (en natuurlijk ook zijn vrouw Lenie) bedankt voor het vertrouwen!

Specialist in scheepsvaartventilatie
Al jaren staat Van Kessel Marine & Industrie (VKMI) bekend als dé luchttechnische specialist in het aanbrengen van mechanische ventilatiesystemen, gespecialiseerd in de marine en industrie sector. Ontstaan in 2006 vanuit Van Kessel Ventilatie BV, levert VKMI inmiddels met een ervaren team medewerkers een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder luchtkanalen en toebehoren voor luchtkanalen, die betrekking hebben op luchttechnische installaties.

VKMI installeert complete, nieuwe ventilatiesystemen en inspecteren, repareren en pleegt onderhoud aan bestaande systemen van ondermeer binnenvaartschepen, riviercruises en offshore olieplatforms. Service en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel. Deze kwaliteit wordt onderstreept door een Luka kwaliteitscertificaat en VCA-certificering.

Meer informatie over Van Kessel Marine & Industrie is te vinden op hun website.