Dit jaar hebben we ook een heel speciaal Bloemetje van Hortus Flora. Het schitterende Valentijnsbloemetje gaat namelijk naar Annie Parre en Huub Slangen.

Annie en Huub hebben allebei een enorme staat van dienst bij Excelsior Maassluis. En wat is het mooi dat zij nu het geluk bij elkaar gevonden hebben!

Annie Parre, de zus van Karel, is op dit moment onze oudste vrijwilliger. Daar zijn we als club natuurlijk hartstikke trots op. Nog steeds is Annie het gezicht voor alle supporters die een kaartje willen kopen voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hoeveel kaartjes zou ze door de jaren heen in het hokje van de kaartverkoop al verkocht hebben?

Ook Huub Slangen is een echte clubman. Als speler, en later als leider, was hij jaren actief voor diverse Excelsior Maassluis teams. Ook het Secretariaat en de Supportersvereniging kennen voor hem geen geheimen. Het meest recent was Huub als verenigingsmanager jarenlang een stille kracht op de achtergrond om al het reilen en zeilen van onze club te regelen.

Kortom, twee Tricolores pur sang!

Namens Excelsior Maassluis wensen we Annie en Huub heel veel geluk en liefde toe! Fijne Valentijn!