Excelsior Maassluis is bij de jeugd op zoek naar een hoofdtrainer voor de JO19-1 voor seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen speelde dit team in de 2e divisie Landelijk.

Excelsior Maassluis is al jaren een van de beste amateurverenigingen van Nederland waarbij in 2016 de opleiding is uitgeroepen tot beste van Nederland. Het eerste team van Excelsior Maassluis speelt al jaren in de divisie en de selectie bestaat uit ongeveer 70% zelf opgeleide spelers. Het nieuwe O21 team gaat in de nieuwe BVO competitie spelen.

Voor de JO19-1 zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer. Doel is om de spelers verder te ontwikkelen om de stap te maken naar Jong Excelsior Maassluis (O21) en het eerste team. Uiteraard helpt de club om ook je persoonlijke doelen verder te realiseren en je verder te ontwikkelen. Deze groep traint drie keer per week en speelt op zaterdag haar wedstrijden.

Ben jij ambitieus, enthousiast, in bezit van UEFA B (TC2) en wil jij de spelers en jezelf verder ontwikkelen als trainer? Neem dan contact op! Je kunt je email met je motivatie en je CV sturen naar m.bravenboer8@upcmail.nl of bellen 06-51965063