3 mei 2021

Teamindelingen seizoen 2021-2022

Nieuws Excelsior Maassluis

Of we dit seizoen überhaupt nog wedstrijden gaan spelen blijft nog even onbekend. Toch is de jeugdcommissie op de achtergrond ook al bezig met het seizoen 2021-2022. We zijn trots op het feit dat vrijwel iedere jeugdspeler, ondanks corona, dezelfde hoeveelheid voetbalactiviteiten heeft gehad als in een normaal seizoen. Dit is een groot compliment aan alle trainers, leiders en vrijwilligers. Natuurlijk hopen we wel dat we in het nieuwe seizoen gewoon weer lekker wedstrijden mogen spelen.

Voor de teamindelingen van het nieuwe voetbalseizoen, moeten we natuurlijk wel weten of iedere jeugdspeler doorgaat. Daarom moet voor iedere jeugdspeler uiterlijk zondag 9 mei onderstaand formulier ingevuld worden. Hiermee kunnen we vervolgens aan de slag om de teamindelingen te maken.

Waar kan ik uit kiezen?

Er zijn 3 opties:

  1. JA - Hiermee geef je aan dat het kind ook in het seizoen 2021-2022 actief zal zijn bij Excelsior Maassluis. Het kind zal worden aangemeld bij de KNVB* en de jeugdcommissie neemt het kind mee in de teamindelingen voor het nieuwe seizoen.
  2. NEE- Hiermee geef je aan dat het kind in het seizoen 2021-2022 niet actief zal zijn bij Excelsior Maassluis. Er wordt géén rekening gehouden met het kind bij het maken van de teamindelingen. Let op! Dit is geen formele uitschrijving, uitschrijven dient te gebeuren via de ledenadministratie.
  3. IK WEET HET NIET - Hiermee geef je aan dat nog onbekend is of het kind in het seizoen 2021-2022 actief zal zijn bij Excelsior Maassluis. Natuurlijk kun je dit later nog besluiten, maar het kind zal niet mee worden genomen bij de eerste ronde van de teamindelingen.

*) Als je na het invullen van optie 1 'JA' later alsnog uitschrijft, dan ben je in ieder geval de aanmeldkosten van de KNVB á €40 verschuldigd.

Wanneer zijn de teamindelingen bekend?

Als we alle aanmeldingen binnen hebben gaan we met de HJO, alle trainers, leiders en coördinatoren inventariseren hoe de groepen er volgend jaar uit zouden zien. Het streven is om dit uiterlijk 1 juni te communiceren naar de jeugdleden.

Maak hieronder je keuze.

Bedankt voor je antwoord! Wij houden hier rekening mee bij de nieuwe indelingen.
Er is iets misgegaan met de aanmelding. Probeer het nog eens.