Met Sponsorkliks kun je Excelsior Maassluis gratis sponsoren met je online bestellingen. Als je via de Excelsior-website naar een van de aangesloten webshops gaat, gaat een deel van het bedrag van jouw bestelling naar Excelsior Maassluis.

Op die manier kun je je club sponsoren zonder extra kosten.

NIEUW! Google Chrome extensie

We horen vaak dat leden vergeten om via de website van Excelsior Maassluis naar een van de aangesloten webshops te gaan. Dat is zonde, want dan ontvangt Excelsior géén sponsorvergoeding.

Gelukkig is er nu een speciale Google Chrome Extensie. Als je dit programma installeert in Google Chrome, krijg je bij het bezoeken van een aangesloten webshop de vraag of je jouw sponsordoel wilt gebruiken. Op die manier vergeet je het nooit meer!

Hoe werkt het?

1. Installeer de Google Chrome Extensie van Sponsorkliks.
2. Stel Excelsior Maassluis in als sponsordoel.
3. Vink je favoriete webshops aan voor bladwijzers.

Je bent klaar!

Vrijwel alle webshops!

Nagenoeg alle belangrijke webshops zijn vertegenwoordigd in het Sponsorkliks programma, op die manier kun je bijna bij iedere online bestelling Excelsior sponsoren! Van elektronicashops tot je online bestelde boodschappen en van kleding of schoenen tot zelfs vliegtickets en hotels. Als je online iets gaat bestellen, kom dan eerst even snel naar de website van Excelsior!

Ga dus snel naar onze Sponsorkliks pagina en sponsor Excelsior Maassluis met je Kerstinkopen!