Vrijdag 14 juni vindt in Beachclub Royal al weer voor het 7e achtereenvolgende jaar het Rood wit blauwe mannendiner plaats. Een schitterende locatie, zeker als het een mooie zomeravond mocht worden.

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom en zullen we u een avond aanbieden met aandacht voor lekker eten, een heerlijk drankje en natuurlijk het nodige entertainment.

Over het eten kunnen we nu al duidelijk zijn. Dit keer geen diner zoals in de voorgaande edities. Geen lange en fraai gedekte tafels waar u tijdens het diner voor 80% aan moet blijven zitten.

Dit keer kiezen we voor een rijkelijk aangeklede BBQ. Passend bij de sfeer van de locatie, minder formeel en (naar we hopen) voor een groot deel in de buitenlucht.

Mocht het weer dit niet toelaten dan verplaatsen we ons uiteraard naar binnen, maar dan wel in een informele setting.

Wat het entertainment betreft. .. We zijn op dit moment in onderhandeling met verschillende “artiesten”, passend bij Excelsior Maassluis, maar zeker ook bij de locatie. We hebben er alle vertrouwen in dat we voor een mooie line-up kunnen zorgen.

Net als in het afgelopen jaar kunt u zich DIGITAAL aanmelden voor deze avond. Op deze website ziet u rechts een banner met de tekst “Excelsior M rood wit blauw mannendiner Schrijf u nu in!

Als u daarop klikt komt u vanzelf op de pagina waarmee u zich kunt aanmelden, zowel particulier als zakelijk.

In verband met de noodzakelijke voorbereidingen verzoeken wij u, in het belang van de organisatie, niet te wachten met uw inschrijving tot op het laatste moment.

Inschrijven dus. U zult er geen spijt van krijgen!